Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

paulbogers

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Paul&Angelique via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 08-06-2017 Bacoli (0)
  • 06-06-2017 Pompei en Napels (1)
  • 02-06-2017 Paestum (1)
  • 30-05-2017 Amalfi en Positano (1)
  • 29-05-2017 Piano di Sorrento ... (0)

Statistieken

Dit dagboek is 7046 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Mispeer

Toon op kaart

7 mei 2016 | Door: paulbogers

Aantal keer bekeken 117   Aantal reacties 2   Saint Catherine, Verenigde Staten
a A

Mispeer

We hadden thuis, naar wij dachten, een prachtig Antebellum B&B geboekt. Dat viel dus even tegen. Toen wij vanmiddag in Natchez aankwamen was dat een teleurstelling. Oud is leuk maar te oud, niet welriekend ( voorzichtig gezegd) en alles krakend was niet wat wij haden gehoopt. Zeker niet als je net van een prachtige moderne hotel kamer komt. Allemaal luxe problemen natuurlijk! We maakten er gewoon weer wat leuks van. De route van Baton Rouge naar Natchez lag tever af van de Swamp-Tour dus die sloegen wij toch maar over. Vandaar dat ik dit gewoon kan schrijven want anders was ik aan de krokodillen gevoerd. We namen daarom wel een d-Tour via een prachtig bos en kwamen uit bij een museum over de Natchez indianen. Daar even rond gelopen en toen nog even naar een mooi huis in Natchez: Auburn ! Daar ook nog even een rondleiding genoten en toen dus naar het hierboven omschreven B&B! 1 koffer in de auto laten liggen dan zijn we morgen snel weer weg. Dus even naar Natchez alwaar wederom aan de Missisippi een hamburger gingen eten. Een shopping mall dan maar : daar kwamen wij een pedicure tegen gerund door Vietnamezen! Allebei dus maar even de voetjes laten doen. De vietnameze meneer die Angelique hielp had een oom in Nederland wonen dus dat was naast goed voor de voeten, ook nog heel gezellig ! De shopping mall mocht trouwens van Angelique de naam niet dragen.
Terug naar het hotel voor een wijntje op de veranda en daarna nog even naar Natchez voor een Thaise maaltijd. Ja ook dat soort restaurants bestaan gewoon hier in Mississippi !

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Foto's bij verslag (1)

• Natchez

Ga naar het overzicht

Reacties (2)

8 mei 2016 15:24 | Door: Robert en Beppie Scager

Nou jullie genieten er wel heel erg van. Leuk voor ons om een stukje mee te reizen. Denk niet dat wij dat zelf zouden doen,des te leuker is het om op afstand mee te mogen maken wat jullie zien proeven en voelen
Geniet met volle teugen en wees voorzichtig
warme groet Robert en Beppie Scager

8 mei 2016 19:50 | Door: Paul